Fula is een Belgisch forensisch labo met meer dan 30 jaar van ervaring met de focus op een correcte en complete analyse.

WELKOM BIJ FULA

Fula is een forensisch laboratorium gespecialiseerd in het analyseren van aangeleverde monsters om gericht de oorzaak van een vocht-, condensatie- of schimmelprobleem te achterhalen. Wij testen, controleren en onderzoeken de aangeleverde monsters door middel van diverse gekalibreerde meet- en onderzoeksmethoden. De geleverde monsters analyseren we op verschillende parameters om juiste verbanden te leggen en conclusies te trekken.

In schadedossiers kan het doorslaggevend zijn om een potentiële oorzaak exact te kunnen aanduiden en om vele nutteloze werken te voorkomen. Wij helpen u hier dus graag in verder.

We hebben, in tegenstelling tot anderen, maar zeer weinig substantie nodig om een uitgebreide analyse te voeren. Een volledige analyse kan gedaan worden op 200 ml vloeibare of 10 g vaste substantie. Dit kan bijvoorbeeld wat water zijn dat in de kelder is gelekt of een stukje pleister van een beschadigde muur.

Hoe het werkt?

Eenvoudige werkwijze ...

Download

uw aanvraag formulier

Neem monsters

van minimum 200 ml

Verpak

jouw monsters

Verstuur

jouw monsters naar Fula